Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні чотири судові установи Донеччини, Дніпропетровщини, Прикарпаття та Слобожанщини перейшли під охорону Служби судової охорони

12 жовтня 2020, 15:05

Сьогодні, 12 жовтня, одразу чотири установи системи правосуддя держави перейшли під охорону Служби судової охорони.

На Донеччині сімнадцятим об’єктом судової влади, який відтепер охороняється Службою судової охорони, став Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби судової охорони Андрій Єпур провів інструктаж для співробітників Служби, які заступили на охорону Костянтинівського міськрайонного суду, і нагадав їм, зокрема, про важливість ввічливого ставлення до працівників та відвідувачів суду, основні заходи безпеки в разі надзвичайних ситуацій, необхідність дотримання санітарних норм та карантинних обмежень тощо. 

Судові охоронці Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області вперше заступили на охорону Криничанського районного суду.

Співробітників Служби, які відсьогодні забезпечуватимуть охорону та безпеку цієї судової установи, колективові суду особисто представив начальник Територіального управління Служби у Дніпропетровській області полковник Служби судової охорони Сергій Швачка.         

У Харківській області під охорону Служби перейшов Дергачівський районний суд. Ця судова установа стала двадцять першим об’єктом правосуддя Слобожанщини, що відтепер охороняється Службою.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області також прийняли під охорону ще один суд – Болехівський міський суд.

 

Усього під охороною Служби судової охорони вже перебувають 390 об’єктів судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових органах на службу заступає понад 1150 судових охоронців.

Служба судової охорони