Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд призначив до судового розгляду справу про вбивство касира відділення «Швидко Гроші» в Кременчуці

07 жовтня 2020, 15:01

Сьогодні, 07 жовтня, колегія суддів Автозаводського районного суду м.Кременчука провела підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Г. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень),  п.6 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів).

Під час засідання прокурором заявлено клопотання про обрання міри запобіжного заходу обвинуваченому у виді тримання під вартою. Захисник просив обрати менш суворий запобіжних захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Колегія суддів постановила призначити справу до судового розгляду, у клопотанні захисника про обрання запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту відмовити, задовольнити клопотання прокурора та обрати запобіжний захід обвинуваченому у виді тримання під вартою строком 60 днів - до 5 грудня 2020 року.

Наступне судове засідання призначено на 16 год. 00 хв. 15 жовтня 2020 року.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи - №524/6219/20.

Автозаводський районний суд м. Кременчука