Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці з Донеччини і Миколаївщини вибороли п’ять золотих та одну срібну нагороди Всеукраїнських змагань з кікбоксингу

06 жовтня 2020, 10:57

У Черкасах завершився Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих. Одразу троє співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області взяли участь у цьому турнірі й стали призерами. 

Два золота серед жінок у кік-лайт контакті та лайт-контакті у ваговій категорії до 65 кг виборола Анастасія Ломова. Ще одне золото в “лайт-контакті” у ваговій категорії до 90 кг завоював Олександр Бойко, а Тагір Гільманов посів друге місце у фул-контакті у ваговій категорії до 81 кг.

А в Дніпрі, де пройшов Кубок України з кікбоксингу за версією WTKA, тріумфував співробітник Територіального управління Служби у Миколаївській області рядовий Служби судової охорони Владислав Басовський. Він став одним із найкращих серед 820 учасників із 19 областей нашої країни.

Спочатку Владислав здобув золоту нагороду в дисципліні лоу-кік, а потім був непереможним у К-1 у ваговій категорії до 61 кг.

Здобувши два золота, рядовий Служби судової охорони Владислав Басовський виборов право представляти Україну на Чемпіонаті світу з кікбоксингу, який заплановано провести в листопаді цього року в Італії.

 

Служба судової охорони