Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський райсуд м. Харкова обрав підозрюваній Зайцевій О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави

20 жовтня 2017, 19:31

Інформуємо про результати розгляду клопотання слідчого органу про обрання запобіжного заходу Зайцевій Олені.

         В судовому засіданні розглянути клопотання, подані сторонами, та заслухані сторони кримінального провадження з обґрунтуванням їх доводів.

         За результатами розгляду клопотання слідчого органу про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно 20-річної Харків’янки  за фактом  резонансного ДТП, що сталося 18 жовтня 2017 року в центрі міста, суддею Київського районного суду міста Харкова Муратовою С.О. та постановлено ухвалу.

         Суд постановив обрати підозрюваній Зайцевій Олені запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  протягом 60 днів без права внесення застави.

         З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення.

         Сторони мають право оскаржити постановлену ухвалу протягом п’яти днів з моменту проголошення.      

            Нагадуємо та закликаємо утримуватись від попередніх висловлювань з приводу доводів учасників процесу, оскільки судовий процесс має відбуватися в спокійній обстановці, у тиші, що є запорукою якості правосуддя.

           Про це слід пам'ятати всім.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду